prikaz prve stranice dokumenta "Usporedna: Ispitivanja džemova od višnje"
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
"Usporedna: Ispitivanja džemova od višnje"

Franjković, Tihana (2019)
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Prehrambena tehnologija

Citirajte ovaj rad

Franjković, T. (2019). "Usporedna: Ispitivanja džemova od višnje" (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:946590

Franjković, Tihana. ""Usporedna: Ispitivanja džemova od višnje"." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:946590

Franjković, Tihana. ""Usporedna: Ispitivanja džemova od višnje"." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:946590

Franjković, T. (2019). '"Usporedna: Ispitivanja džemova od višnje"', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 09.08.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:946590

Franjković T. "Usporedna: Ispitivanja džemova od višnje" [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2019 [pristupljeno 09.08.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:946590

T. Franjković, ""Usporedna: Ispitivanja džemova od višnje"", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:946590

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.