prikaz prve stranice dokumenta USPOREDBA SENZORSKIH SVOJSTAVA SVJEŽEG SIRA S DODATKOM BUČINOG ULJA I SVJEŽEG SIRA S DODATKOM ZAČINSKE CRVENE PAPRIKE
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
USPOREDBA SENZORSKIH SVOJSTAVA SVJEŽEG SIRA S DODATKOM BUČINOG ULJA I SVJEŽEG SIRA S DODATKOM ZAČINSKE CRVENE PAPRIKE

Žilić, Marina
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Prehrambena tehnologija

Citirajte ovaj rad

Žilić, M. (2012). USPOREDBA SENZORSKIH SVOJSTAVA SVJEŽEG SIRA S DODATKOM BUČINOG ULJA I SVJEŽEG SIRA S DODATKOM ZAČINSKE CRVENE PAPRIKE (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:764183

Žilić, Marina. "USPOREDBA SENZORSKIH SVOJSTAVA SVJEŽEG SIRA S DODATKOM BUČINOG ULJA I SVJEŽEG SIRA S DODATKOM ZAČINSKE CRVENE PAPRIKE." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:764183

Žilić, Marina. "USPOREDBA SENZORSKIH SVOJSTAVA SVJEŽEG SIRA S DODATKOM BUČINOG ULJA I SVJEŽEG SIRA S DODATKOM ZAČINSKE CRVENE PAPRIKE." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:764183

Žilić, M. (2012). 'USPOREDBA SENZORSKIH SVOJSTAVA SVJEŽEG SIRA S DODATKOM BUČINOG ULJA I SVJEŽEG SIRA S DODATKOM ZAČINSKE CRVENE PAPRIKE', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 23.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:764183

Žilić M. USPOREDBA SENZORSKIH SVOJSTAVA SVJEŽEG SIRA S DODATKOM BUČINOG ULJA I SVJEŽEG SIRA S DODATKOM ZAČINSKE CRVENE PAPRIKE [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2012 [pristupljeno 23.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:764183

M. Žilić, "USPOREDBA SENZORSKIH SVOJSTAVA SVJEŽEG SIRA S DODATKOM BUČINOG ULJA I SVJEŽEG SIRA S DODATKOM ZAČINSKE CRVENE PAPRIKE", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:764183

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.