Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
USPOREDBA SENZORSKIH SVOJSTAVA SVJEŽEG SIRA S DODATKOM BUČINOG ULJA I SVJEŽEG SIRA S DODATKOM ZAČINSKE CRVENE PAPRIKE

Marina Žilić (2012)
Marko Marulic Polytechnic of Knin
Food Technology
Cite this document

Žilić, M. (2012). USPOREDBA SENZORSKIH SVOJSTAVA SVJEŽEG SIRA S DODATKOM BUČINOG ULJA I SVJEŽEG SIRA S DODATKOM ZAČINSKE CRVENE PAPRIKE (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:764183

Žilić, Marina. "USPOREDBA SENZORSKIH SVOJSTAVA SVJEŽEG SIRA S DODATKOM BUČINOG ULJA I SVJEŽEG SIRA S DODATKOM ZAČINSKE CRVENE PAPRIKE." Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:764183

Žilić, Marina. "USPOREDBA SENZORSKIH SVOJSTAVA SVJEŽEG SIRA S DODATKOM BUČINOG ULJA I SVJEŽEG SIRA S DODATKOM ZAČINSKE CRVENE PAPRIKE." Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:764183

Žilić, M. (2012). 'USPOREDBA SENZORSKIH SVOJSTAVA SVJEŽEG SIRA S DODATKOM BUČINOG ULJA I SVJEŽEG SIRA S DODATKOM ZAČINSKE CRVENE PAPRIKE', Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, accessed 09 April 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:764183

Žilić M. USPOREDBA SENZORSKIH SVOJSTAVA SVJEŽEG SIRA S DODATKOM BUČINOG ULJA I SVJEŽEG SIRA S DODATKOM ZAČINSKE CRVENE PAPRIKE [Undergraduate thesis]. Knin: Marko Marulic Polytechnic of Knin; 2012 [cited 2020 April 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:764183

M. Žilić, "USPOREDBA SENZORSKIH SVOJSTAVA SVJEŽEG SIRA S DODATKOM BUČINOG ULJA I SVJEŽEG SIRA S DODATKOM ZAČINSKE CRVENE PAPRIKE", Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, Knin, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:764183

Islandora Bookmark - Please login to use this feature