Žilić, M. (2012). USPOREDBA SENZORSKIH SVOJSTAVA SVJEŽEG SIRA S DODATKOM BUČINOG ULJA I SVJEŽEG SIRA S DODATKOM ZAČINSKE CRVENE PAPRIKE (Undergraduate thesis). Knin: Marko Marulic Polytechnic of Knin. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:764183
Žilić, Marina. "USPOREDBA SENZORSKIH SVOJSTAVA SVJEŽEG SIRA S DODATKOM BUČINOG ULJA I SVJEŽEG SIRA S DODATKOM ZAČINSKE CRVENE PAPRIKE." Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:764183
Žilić, Marina. "USPOREDBA SENZORSKIH SVOJSTAVA SVJEŽEG SIRA S DODATKOM BUČINOG ULJA I SVJEŽEG SIRA S DODATKOM ZAČINSKE CRVENE PAPRIKE." Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:764183
Žilić, M. (2012). 'USPOREDBA SENZORSKIH SVOJSTAVA SVJEŽEG SIRA S DODATKOM BUČINOG ULJA I SVJEŽEG SIRA S DODATKOM ZAČINSKE CRVENE PAPRIKE', Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, accessed 25 May 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:764183
Žilić M. USPOREDBA SENZORSKIH SVOJSTAVA SVJEŽEG SIRA S DODATKOM BUČINOG ULJA I SVJEŽEG SIRA S DODATKOM ZAČINSKE CRVENE PAPRIKE [Undergraduate thesis]. Knin: Marko Marulic Polytechnic of Knin; 2012 [cited 2023 May 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:764183
M. Žilić, "USPOREDBA SENZORSKIH SVOJSTAVA SVJEŽEG SIRA S DODATKOM BUČINOG ULJA I SVJEŽEG SIRA S DODATKOM ZAČINSKE CRVENE PAPRIKE", Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, Knin, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:764183