University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin Food Technology
Cite this document
Žilić, M. (2012). USPOREDBA SENZORSKIH SVOJSTAVA SVJEŽEG SIRA S DODATKOM BUČINOG ULJA I SVJEŽEG SIRA S DODATKOM ZAČINSKE CRVENE PAPRIKE (Undergraduate thesis). Knin: University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:764183
Žilić, Marina. "USPOREDBA SENZORSKIH SVOJSTAVA SVJEŽEG SIRA S DODATKOM BUČINOG ULJA I SVJEŽEG SIRA S DODATKOM ZAČINSKE CRVENE PAPRIKE." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:764183
Žilić, Marina. "USPOREDBA SENZORSKIH SVOJSTAVA SVJEŽEG SIRA S DODATKOM BUČINOG ULJA I SVJEŽEG SIRA S DODATKOM ZAČINSKE CRVENE PAPRIKE." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:764183
Žilić, M. (2012). 'USPOREDBA SENZORSKIH SVOJSTAVA SVJEŽEG SIRA S DODATKOM BUČINOG ULJA I SVJEŽEG SIRA S DODATKOM ZAČINSKE CRVENE PAPRIKE', Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, accessed 17 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:764183
Žilić M. USPOREDBA SENZORSKIH SVOJSTAVA SVJEŽEG SIRA S DODATKOM BUČINOG ULJA I SVJEŽEG SIRA S DODATKOM ZAČINSKE CRVENE PAPRIKE [Undergraduate thesis]. Knin: University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin; 2012 [cited 2024 November 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:764183
M. Žilić, "USPOREDBA SENZORSKIH SVOJSTAVA SVJEŽEG SIRA S DODATKOM BUČINOG ULJA I SVJEŽEG SIRA S DODATKOM ZAČINSKE CRVENE PAPRIKE", Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, Knin, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:764183