prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj kratke toplinske obrade na hlapljive spojeve narančinog meda
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj kratke toplinske obrade na hlapljive spojeve narančinog meda

Crmarić, Magdalena
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Prehrambena tehnologija

Citirajte ovaj rad

Crmarić, M. (2016). Utjecaj kratke toplinske obrade na hlapljive spojeve narančinog meda (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:423861

Crmarić, Magdalena. "Utjecaj kratke toplinske obrade na hlapljive spojeve narančinog meda." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:423861

Crmarić, Magdalena. "Utjecaj kratke toplinske obrade na hlapljive spojeve narančinog meda." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:423861

Crmarić, M. (2016). 'Utjecaj kratke toplinske obrade na hlapljive spojeve narančinog meda', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 05.12.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:423861

Crmarić M. Utjecaj kratke toplinske obrade na hlapljive spojeve narančinog meda [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2016 [pristupljeno 05.12.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:423861

M. Crmarić, "Utjecaj kratke toplinske obrade na hlapljive spojeve narančinog meda", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:423861

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.