Pristup korisnicima matične ustanove
Profil hlapljivih spojeva začina kurkume i đumbira
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Prehrambena tehnologija
Pervan, K. (2017). Profil hlapljivih spojeva začina kurkume i đumbira (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:126831
Pervan, Klara. "Profil hlapljivih spojeva začina kurkume i đumbira." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:126831
Pervan, Klara. "Profil hlapljivih spojeva začina kurkume i đumbira." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:126831
Pervan, K. (2017). 'Profil hlapljivih spojeva začina kurkume i đumbira', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:126831
Pervan K. Profil hlapljivih spojeva začina kurkume i đumbira [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2017 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:126831
K. Pervan, "Profil hlapljivih spojeva začina kurkume i đumbira", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:126831
Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.