završni rad
Profil hlapljivih spojeva začina kurkume i đumbira

Klara Pervan (2017)
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Prehrambena tehnologija
Citirajte ovaj rad...

Pervan, K. (2017). Profil hlapljivih spojeva začina kurkume i đumbira (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:126831

Pervan, Klara. "Profil hlapljivih spojeva začina kurkume i đumbira." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:126831

Pervan, Klara. "Profil hlapljivih spojeva začina kurkume i đumbira." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:126831

Pervan, K. (2017). 'Profil hlapljivih spojeva začina kurkume i đumbira', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 17.06.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:126831

Pervan K. Profil hlapljivih spojeva začina kurkume i đumbira [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2017 [pristupljeno 17.06.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:126831

K. Pervan, "Profil hlapljivih spojeva začina kurkume i đumbira", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:126831