Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu Poljoprivreda krša
Citirajte ovaj rad
Simić, R. (2017). Senzorska analiza džemova od jagoda (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:328967
Simić, Romanela. "Senzorska analiza džemova od jagoda." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:328967
Simić, Romanela. "Senzorska analiza džemova od jagoda." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:328967
Simić, R. (2017). 'Senzorska analiza džemova od jagoda', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:328967
Simić R. Senzorska analiza džemova od jagoda [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2017 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:328967
R. Simić, "Senzorska analiza džemova od jagoda", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:328967