završni rad
Mikrobiološka ispravnost svježeg mljevenog mesa

Petra Bura (2018)
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Prehrambena tehnologija
Citirajte ovaj rad...

Bura, P. (2018). Mikrobiološka ispravnost svježeg mljevenog mesa (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:524399

Bura, Petra. "Mikrobiološka ispravnost svježeg mljevenog mesa." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:524399

Bura, Petra. "Mikrobiološka ispravnost svježeg mljevenog mesa." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:524399

Bura, P. (2018). 'Mikrobiološka ispravnost svježeg mljevenog mesa', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 20.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:524399

Bura P. Mikrobiološka ispravnost svježeg mljevenog mesa [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2018 [pristupljeno 20.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:524399

P. Bura, "Mikrobiološka ispravnost svježeg mljevenog mesa", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:524399