Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu Prehrambena tehnologija
Citirajte ovaj rad
Tišma, M. (2018). Kemijski sastav trajnih kobasica (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:432787
Tišma, Marina. "Kemijski sastav trajnih kobasica." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:432787
Tišma, Marina. "Kemijski sastav trajnih kobasica." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:432787
Tišma, M. (2018). 'Kemijski sastav trajnih kobasica', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:432787
Tišma M. Kemijski sastav trajnih kobasica [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2018 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:432787
M. Tišma, "Kemijski sastav trajnih kobasica", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:432787