Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu Prehrambena tehnologija
Citirajte ovaj rad
Franjković, T. (2019). "Usporedna: Ispitivanja džemova od višnje" (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:946590
Franjković, Tihana. ""Usporedna: Ispitivanja džemova od višnje"." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:946590
Franjković, Tihana. ""Usporedna: Ispitivanja džemova od višnje"." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:946590
Franjković, T. (2019). '"Usporedna: Ispitivanja džemova od višnje"', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:946590
Franjković T. "Usporedna: Ispitivanja džemova od višnje" [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2019 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:946590
T. Franjković, ""Usporedna: Ispitivanja džemova od višnje"", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:946590