završni rad
Profil hlapljivih spojeva narančinog meda

Ivana Dželalija (2016)
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Prehrambena tehnologija
Citirajte ovaj rad...

Dželalija, I. (2016). Profil hlapljivih spojeva narančinog meda (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:469786

Dželalija, Ivana. "Profil hlapljivih spojeva narančinog meda." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:469786

Dželalija, Ivana. "Profil hlapljivih spojeva narančinog meda." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:469786

Dželalija, I. (2016). 'Profil hlapljivih spojeva narančinog meda', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 20.05.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:469786

Dželalija I. Profil hlapljivih spojeva narančinog meda [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2016 [pristupljeno 20.05.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:469786

I. Dželalija, "Profil hlapljivih spojeva narančinog meda", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:469786