Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu Prehrambena tehnologija
Citirajte ovaj rad
Crmarić, M. (2016). Utjecaj kratke toplinske obrade na hlapljive spojeve narančinog meda (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:423861
Crmarić, Magdalena. "Utjecaj kratke toplinske obrade na hlapljive spojeve narančinog meda." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:423861
Crmarić, Magdalena. "Utjecaj kratke toplinske obrade na hlapljive spojeve narančinog meda." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:423861
Crmarić, M. (2016). 'Utjecaj kratke toplinske obrade na hlapljive spojeve narančinog meda', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 05.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:423861
Crmarić M. Utjecaj kratke toplinske obrade na hlapljive spojeve narančinog meda [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2016 [pristupljeno 05.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:423861
M. Crmarić, "Utjecaj kratke toplinske obrade na hlapljive spojeve narančinog meda", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:423861