prikaz prve stranice dokumenta Aromatski spojevi u suhomesnatim proizvodima
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Aromatski spojevi u suhomesnatim proizvodima

Rajič, Željana (2017)
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Prehrambena tehnologija

Citirajte ovaj rad

Rajič, Ž. (2017). Aromatski spojevi u suhomesnatim proizvodima (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:323659

Rajič, Željana. "Aromatski spojevi u suhomesnatim proizvodima." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:323659

Rajič, Željana. "Aromatski spojevi u suhomesnatim proizvodima." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:323659

Rajič, Ž. (2017). 'Aromatski spojevi u suhomesnatim proizvodima', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 15.07.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:323659

Rajič Ž. Aromatski spojevi u suhomesnatim proizvodima [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2017 [pristupljeno 15.07.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:323659

Ž. Rajič, "Aromatski spojevi u suhomesnatim proizvodima", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:323659

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.