završni rad
Aromatski spojevi u suhomesnatim proizvodima

Željana Rajič (2017)
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Prehrambena tehnologija
Citirajte ovaj rad...

Rajič, . (2017). Aromatski spojevi u suhomesnatim proizvodima (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:323659

Rajič, Željana. "Aromatski spojevi u suhomesnatim proizvodima." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:323659

Rajič, Željana. "Aromatski spojevi u suhomesnatim proizvodima." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:323659

Rajič, . (2017). 'Aromatski spojevi u suhomesnatim proizvodima', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:323659

Rajič . Aromatski spojevi u suhomesnatim proizvodima [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2017 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:323659

. Rajič, "Aromatski spojevi u suhomesnatim proizvodima", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:323659