prikaz prve stranice dokumenta Mikrobiološke promjene tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Mikrobiološke promjene tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži

Vrdoljak, Marija
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Prehrambena tehnologija

Citirajte ovaj rad

Vrdoljak, M. (2019). Mikrobiološke promjene tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:336262

Vrdoljak, Marija. "Mikrobiološke promjene tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:336262

Vrdoljak, Marija. "Mikrobiološke promjene tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:336262

Vrdoljak, M. (2019). 'Mikrobiološke promjene tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 05.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:336262

Vrdoljak M. Mikrobiološke promjene tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2019 [pristupljeno 05.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:336262

M. Vrdoljak, "Mikrobiološke promjene tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:336262

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.