Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu Prehrambena tehnologija
Citirajte ovaj rad
Vrdoljak, M. (2019). Mikrobiološke promjene tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:336262
Vrdoljak, Marija. "Mikrobiološke promjene tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:336262
Vrdoljak, Marija. "Mikrobiološke promjene tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:336262
Vrdoljak, M. (2019). 'Mikrobiološke promjene tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 05.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:336262
Vrdoljak M. Mikrobiološke promjene tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2019 [pristupljeno 05.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:336262
M. Vrdoljak, "Mikrobiološke promjene tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:336262