završni rad
Mikrobiološke promjene tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži

Marija Vrdoljak (2019)
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Prehrambena tehnologija
Citirajte ovaj rad...

Vrdoljak, M. (2019). Mikrobiološke promjene tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:336262

Vrdoljak, Marija. "Mikrobiološke promjene tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:336262

Vrdoljak, Marija. "Mikrobiološke promjene tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:336262

Vrdoljak, M. (2019). 'Mikrobiološke promjene tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 21.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:336262

Vrdoljak M. Mikrobiološke promjene tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2019 [pristupljeno 21.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:336262

M. Vrdoljak, "Mikrobiološke promjene tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:336262