University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin Food Technology
Cite this document
Vrdoljak, M. (2019). Mikrobiološke promjene tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži (Undergraduate thesis). Knin: University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:336262
Vrdoljak, Marija. "Mikrobiološke promjene tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:336262
Vrdoljak, Marija. "Mikrobiološke promjene tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:336262
Vrdoljak, M. (2019). 'Mikrobiološke promjene tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži', Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, accessed 17 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:336262
Vrdoljak M. Mikrobiološke promjene tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži [Undergraduate thesis]. Knin: University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin; 2019 [cited 2024 November 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:336262
M. Vrdoljak, "Mikrobiološke promjene tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži", Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, Knin, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:336262