undergraduate thesis
Microbiological changes during ripening of cheese ripened in lamb sack

Marija Vrdoljak (2019)
Marko Marulic Polytechnic of Knin
Food Technology
Cite this document...

Vrdoljak, M. (2019). Mikrobiološke promjene tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:336262

Vrdoljak, Marija. "Mikrobiološke promjene tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži." Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:336262

Vrdoljak, Marija. "Mikrobiološke promjene tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži." Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:336262

Vrdoljak, M. (2019). 'Mikrobiološke promjene tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži', Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, accessed 21 May 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:336262

Vrdoljak M. Mikrobiološke promjene tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži [Undergraduate thesis]. Knin: Marko Marulic Polytechnic of Knin; 2019 [cited 2019 May 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:336262

M. Vrdoljak, "Mikrobiološke promjene tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži", Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, Knin, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:336262