Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Mikrobiološke promjene tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži

Marija Vrdoljak (2019)
Marko Marulic Polytechnic of Knin
Food Technology
Cite this document

Vrdoljak, M. (2019). Mikrobiološke promjene tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:336262

Vrdoljak, Marija. "Mikrobiološke promjene tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži." Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:336262

Vrdoljak, Marija. "Mikrobiološke promjene tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži." Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:336262

Vrdoljak, M. (2019). 'Mikrobiološke promjene tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži', Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, accessed 27 January 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:336262

Vrdoljak M. Mikrobiološke promjene tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži [Undergraduate thesis]. Knin: Marko Marulic Polytechnic of Knin; 2019 [cited 2020 January 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:336262

M. Vrdoljak, "Mikrobiološke promjene tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži", Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, Knin, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:336262

Islandora Bookmark - Please login to use this feature