prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj tehnoloških postupaka n apromijene mliječne masti
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj tehnoloških postupaka n apromijene mliječne masti

Grgić, Darija
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Prehrambena tehnologija

Citirajte ovaj rad

Grgić, D. (2019). Utjecaj tehnoloških postupaka n apromijene mliječne masti (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:960238

Grgić, Darija. "Utjecaj tehnoloških postupaka n apromijene mliječne masti." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:960238

Grgić, Darija. "Utjecaj tehnoloških postupaka n apromijene mliječne masti." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:960238

Grgić, D. (2019). 'Utjecaj tehnoloških postupaka n apromijene mliječne masti', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:960238

Grgić D. Utjecaj tehnoloških postupaka n apromijene mliječne masti [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2019 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:960238

D. Grgić, "Utjecaj tehnoloških postupaka n apromijene mliječne masti", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:960238

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.