Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Utjecaj tehnoloških postupaka n apromijene mliječne masti

Darija Grgić (2019)
Marko Marulic Polytechnic of Knin
Food Technology
Cite this document

Grgić, D. (2019). Utjecaj tehnoloških postupaka n apromijene mliječne masti (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:960238

Grgić, Darija. "Utjecaj tehnoloških postupaka n apromijene mliječne masti." Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:960238

Grgić, Darija. "Utjecaj tehnoloških postupaka n apromijene mliječne masti." Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:960238

Grgić, D. (2019). 'Utjecaj tehnoloških postupaka n apromijene mliječne masti', Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, accessed 27 January 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:960238

Grgić D. Utjecaj tehnoloških postupaka n apromijene mliječne masti [Undergraduate thesis]. Knin: Marko Marulic Polytechnic of Knin; 2019 [cited 2020 January 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:960238

D. Grgić, "Utjecaj tehnoloških postupaka n apromijene mliječne masti", Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, Knin, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:960238

Islandora Bookmark - Please login to use this feature