Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu Prehrambena tehnologija
Citirajte ovaj rad
Tomić, N. (2018). Proteolitičke promjena tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:665604
Tomić, Nikolina. "Proteolitičke promjena tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:665604
Tomić, Nikolina. "Proteolitičke promjena tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:665604
Tomić, N. (2018). 'Proteolitičke promjena tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:665604
Tomić N. Proteolitičke promjena tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2018 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:665604
N. Tomić, "Proteolitičke promjena tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:665604