undergraduate thesis
Proteolysis curing chesse ripening in animal skin

Nikolina Tomić (2018)
Marko Marulic Polytechnic of Knin
Food Technology
Cite this document...

Tomić, N. (2018). Proteolitičke promjena tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:665604

Tomić, Nikolina. "Proteolitičke promjena tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži." Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:665604

Tomić, Nikolina. "Proteolitičke promjena tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži." Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:665604

Tomić, N. (2018). 'Proteolitičke promjena tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži', Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, accessed 23 July 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:665604

Tomić N. Proteolitičke promjena tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži [Undergraduate thesis]. Knin: Marko Marulic Polytechnic of Knin; 2018 [cited 2019 July 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:665604

N. Tomić, "Proteolitičke promjena tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži", Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, Knin, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:665604