University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin Food Technology
Cite this document
Tomić, N. (2018). Proteolitičke promjena tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži (Undergraduate thesis). Knin: University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:665604
Tomić, Nikolina. "Proteolitičke promjena tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:665604
Tomić, Nikolina. "Proteolitičke promjena tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:665604
Tomić, N. (2018). 'Proteolitičke promjena tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži', Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, accessed 17 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:665604
Tomić N. Proteolitičke promjena tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži [Undergraduate thesis]. Knin: University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin; 2018 [cited 2024 November 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:665604
N. Tomić, "Proteolitičke promjena tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži", Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, Knin, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:665604