prikaz prve stranice dokumenta Analiza nutritivne vrijednosti Dalmatinske pancete - utjecaj metode soljenja i duljine zrenja
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Analiza nutritivne vrijednosti Dalmatinske pancete - utjecaj metode soljenja i duljine zrenja

Jović, Nikola
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Prehrambena tehnologija

Citirajte ovaj rad

Jović, N. (2024). Analiza nutritivne vrijednosti Dalmatinske pancete - utjecaj metode soljenja i duljine zrenja (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:157159

Jović, Nikola. "Analiza nutritivne vrijednosti Dalmatinske pancete - utjecaj metode soljenja i duljine zrenja." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:157159

Jović, Nikola. "Analiza nutritivne vrijednosti Dalmatinske pancete - utjecaj metode soljenja i duljine zrenja." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:157159

Jović, N. (2024). 'Analiza nutritivne vrijednosti Dalmatinske pancete - utjecaj metode soljenja i duljine zrenja', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:157159

Jović N. Analiza nutritivne vrijednosti Dalmatinske pancete - utjecaj metode soljenja i duljine zrenja [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2024 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:157159

N. Jović, "Analiza nutritivne vrijednosti Dalmatinske pancete - utjecaj metode soljenja i duljine zrenja", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:157159

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.