prikaz prve stranice dokumenta Analiza nutritivne vrijednosti Dalmatinske pancete - utjecaj metode soljenja i duljine zrenja
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Analiza nutritivne vrijednosti Dalmatinske pancete - utjecaj metode soljenja i duljine zrenja

Jović, Nikola
University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin
Food Technology

Cite this document

Jović, N. (2024). Analiza nutritivne vrijednosti Dalmatinske pancete - utjecaj metode soljenja i duljine zrenja (Undergraduate thesis). Knin: University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:157159

Jović, Nikola. "Analiza nutritivne vrijednosti Dalmatinske pancete - utjecaj metode soljenja i duljine zrenja." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:157159

Jović, Nikola. "Analiza nutritivne vrijednosti Dalmatinske pancete - utjecaj metode soljenja i duljine zrenja." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:157159

Jović, N. (2024). 'Analiza nutritivne vrijednosti Dalmatinske pancete - utjecaj metode soljenja i duljine zrenja', Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, accessed 30 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:157159

Jović N. Analiza nutritivne vrijednosti Dalmatinske pancete - utjecaj metode soljenja i duljine zrenja [Undergraduate thesis]. Knin: University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin; 2024 [cited 2024 October 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:157159

N. Jović, "Analiza nutritivne vrijednosti Dalmatinske pancete - utjecaj metode soljenja i duljine zrenja", Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, Knin, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:157159

Please login to the repository to save this object to your list.