prikaz prve stranice dokumenta Biološki aktivne komponente mesa i njihov utjecaj na ljudsko zdravlje
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Biološki aktivne komponente mesa i njihov utjecaj na ljudsko zdravlje

Alilović, Antonija
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Prehrambena tehnologija

Citirajte ovaj rad

Alilović, A. (2022). Biološki aktivne komponente mesa i njihov utjecaj na ljudsko zdravlje (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:459999

Alilović, Antonija. "Biološki aktivne komponente mesa i njihov utjecaj na ljudsko zdravlje." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:459999

Alilović, Antonija. "Biološki aktivne komponente mesa i njihov utjecaj na ljudsko zdravlje." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:459999

Alilović, A. (2022). 'Biološki aktivne komponente mesa i njihov utjecaj na ljudsko zdravlje', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 17.06.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:459999

Alilović A. Biološki aktivne komponente mesa i njihov utjecaj na ljudsko zdravlje [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2022 [pristupljeno 17.06.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:459999

A. Alilović, "Biološki aktivne komponente mesa i njihov utjecaj na ljudsko zdravlje", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:459999

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.