Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu Prehrambena tehnologija
Citirajte ovaj rad
Jelenčić, V. (2015). Tehnologija proizvodnje kozjeg jogurta na seoskom gospodarstvu (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:303657
Jelenčić, Vesna. "Tehnologija proizvodnje kozjeg jogurta na seoskom gospodarstvu." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:303657
Jelenčić, Vesna. "Tehnologija proizvodnje kozjeg jogurta na seoskom gospodarstvu." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:303657
Jelenčić, V. (2015). 'Tehnologija proizvodnje kozjeg jogurta na seoskom gospodarstvu', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:303657
Jelenčić V. Tehnologija proizvodnje kozjeg jogurta na seoskom gospodarstvu [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2015 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:303657
V. Jelenčić, "Tehnologija proizvodnje kozjeg jogurta na seoskom gospodarstvu", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:303657