Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu Prehrambena tehnologija
Citirajte ovaj rad
Džepina, A. (2015). Utjecaj maceracije na kemijski profil isparljivih spojeva vina Debit (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:223109
Džepina, Ante. "Utjecaj maceracije na kemijski profil isparljivih spojeva vina Debit." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:223109
Džepina, Ante. "Utjecaj maceracije na kemijski profil isparljivih spojeva vina Debit." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:223109
Džepina, A. (2015). 'Utjecaj maceracije na kemijski profil isparljivih spojeva vina Debit', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 10.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:223109
Džepina A. Utjecaj maceracije na kemijski profil isparljivih spojeva vina Debit [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2015 [pristupljeno 10.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:223109
A. Džepina, "Utjecaj maceracije na kemijski profil isparljivih spojeva vina Debit", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:223109