Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Utjecaj maceracije na kemijski profil isparljivih spojeva vina Debit

Ante Džepina (2015)
Marko Marulic Polytechnic of Knin
Food Technology
Cite this document

Džepina, A. (2015). Utjecaj maceracije na kemijski profil isparljivih spojeva vina Debit (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:223109

Džepina, Ante. "Utjecaj maceracije na kemijski profil isparljivih spojeva vina Debit." Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:223109

Džepina, Ante. "Utjecaj maceracije na kemijski profil isparljivih spojeva vina Debit." Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:223109

Džepina, A. (2015). 'Utjecaj maceracije na kemijski profil isparljivih spojeva vina Debit', Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, accessed 07 April 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:223109

Džepina A. Utjecaj maceracije na kemijski profil isparljivih spojeva vina Debit [Undergraduate thesis]. Knin: Marko Marulic Polytechnic of Knin; 2015 [cited 2020 April 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:223109

A. Džepina, "Utjecaj maceracije na kemijski profil isparljivih spojeva vina Debit", Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, Knin, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:223109

Islandora Bookmark - Please login to use this feature