University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin Food Technology
Cite this document
Džepina, A. (2015). Utjecaj maceracije na kemijski profil isparljivih spojeva vina Debit (Undergraduate thesis). Knin: University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:223109
Džepina, Ante. "Utjecaj maceracije na kemijski profil isparljivih spojeva vina Debit." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:223109
Džepina, Ante. "Utjecaj maceracije na kemijski profil isparljivih spojeva vina Debit." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:223109
Džepina, A. (2015). 'Utjecaj maceracije na kemijski profil isparljivih spojeva vina Debit', Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, accessed 05 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:223109
Džepina A. Utjecaj maceracije na kemijski profil isparljivih spojeva vina Debit [Undergraduate thesis]. Knin: University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin; 2015 [cited 2024 December 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:223109
A. Džepina, "Utjecaj maceracije na kemijski profil isparljivih spojeva vina Debit", Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, Knin, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:223109