Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu Poljoprivreda krša Poljoprivreda krša-Stočarstvo krša
Citirajte ovaj rad
Zorić, V. (2013). Pokazatelji kvalitete svinjskog mesa u proizvodnji suhomesnatih proizvoda (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:064250
Zorić, Vjera. "Pokazatelji kvalitete svinjskog mesa u proizvodnji suhomesnatih proizvoda." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:064250
Zorić, Vjera. "Pokazatelji kvalitete svinjskog mesa u proizvodnji suhomesnatih proizvoda." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:064250
Zorić, V. (2013). 'Pokazatelji kvalitete svinjskog mesa u proizvodnji suhomesnatih proizvoda', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:064250
Zorić V. Pokazatelji kvalitete svinjskog mesa u proizvodnji suhomesnatih proizvoda [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2013 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:064250
V. Zorić, "Pokazatelji kvalitete svinjskog mesa u proizvodnji suhomesnatih proizvoda", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:064250