Zorić, V. (2013). Pokazatelji kvalitete svinjskog mesa u proizvodnji suhomesnatih proizvoda (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:064250
Zorić, Vjera. "Pokazatelji kvalitete svinjskog mesa u proizvodnji suhomesnatih proizvoda." Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:064250
Zorić, Vjera. "Pokazatelji kvalitete svinjskog mesa u proizvodnji suhomesnatih proizvoda." Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:064250
Zorić, V. (2013). 'Pokazatelji kvalitete svinjskog mesa u proizvodnji suhomesnatih proizvoda', Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, accessed 15 May 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:064250
Zorić V. Pokazatelji kvalitete svinjskog mesa u proizvodnji suhomesnatih proizvoda [Undergraduate thesis]. Knin: Marko Marulic Polytechnic of Knin; 2013 [cited 2022 May 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:064250
V. Zorić, "Pokazatelji kvalitete svinjskog mesa u proizvodnji suhomesnatih proizvoda", Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, Knin, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:064250