završni rad
Utjecaj stupnja zrelosti na udio ulja i fenolnih spojeva u plodovima maslina sorte Oblica

Danijela Vrdoljak (2015)
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Prehrambena tehnologija
Citirajte ovaj rad...

Vrdoljak, D. (2015). Utjecaj stupnja zrelosti na udio ulja i fenolnih spojeva u plodovima maslina sorte Oblica (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:656744

Vrdoljak, Danijela. "Utjecaj stupnja zrelosti na udio ulja i fenolnih spojeva u plodovima maslina sorte Oblica." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:656744

Vrdoljak, Danijela. "Utjecaj stupnja zrelosti na udio ulja i fenolnih spojeva u plodovima maslina sorte Oblica." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:656744

Vrdoljak, D. (2015). 'Utjecaj stupnja zrelosti na udio ulja i fenolnih spojeva u plodovima maslina sorte Oblica', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 17.06.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:656744

Vrdoljak D. Utjecaj stupnja zrelosti na udio ulja i fenolnih spojeva u plodovima maslina sorte Oblica [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2015 [pristupljeno 17.06.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:656744

D. Vrdoljak, "Utjecaj stupnja zrelosti na udio ulja i fenolnih spojeva u plodovima maslina sorte Oblica", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:656744