završni rad
Uloga mikrokoka u fermentaciji suhomesnatih proizvoda

Lidija Stojanović (2016)
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Prehrambena tehnologija
Citirajte ovaj rad...

Stojanović, L. (2016). Uloga mikrokoka u fermentaciji suhomesnatih proizvoda (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:289141

Stojanović, Lidija. "Uloga mikrokoka u fermentaciji suhomesnatih proizvoda." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:289141

Stojanović, Lidija. "Uloga mikrokoka u fermentaciji suhomesnatih proizvoda." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:289141

Stojanović, L. (2016). 'Uloga mikrokoka u fermentaciji suhomesnatih proizvoda', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 16.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:289141

Stojanović L. Uloga mikrokoka u fermentaciji suhomesnatih proizvoda [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2016 [pristupljeno 16.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:289141

L. Stojanović, "Uloga mikrokoka u fermentaciji suhomesnatih proizvoda", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:289141