prikaz prve stranice dokumenta Uloga mikrokoka u fermentaciji suhomesnatih proizvoda
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Uloga mikrokoka u fermentaciji suhomesnatih proizvoda

Stojanović, Lidija
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Prehrambena tehnologija

Citirajte ovaj rad

Stojanović, L. (2016). Uloga mikrokoka u fermentaciji suhomesnatih proizvoda (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:289141

Stojanović, Lidija. "Uloga mikrokoka u fermentaciji suhomesnatih proizvoda." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:289141

Stojanović, Lidija. "Uloga mikrokoka u fermentaciji suhomesnatih proizvoda." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:289141

Stojanović, L. (2016). 'Uloga mikrokoka u fermentaciji suhomesnatih proizvoda', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 29.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:289141

Stojanović L. Uloga mikrokoka u fermentaciji suhomesnatih proizvoda [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2016 [pristupljeno 29.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:289141

L. Stojanović, "Uloga mikrokoka u fermentaciji suhomesnatih proizvoda", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:289141

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.