završni rad
Mikrobiološka čistoća ovčjih trupova nakon linije klanja

Martina Marković (2016)
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Prehrambena tehnologija
Citirajte ovaj rad...

Marković, M. (2016). Mikrobiološka čistoća ovčjih trupova nakon linije klanja (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:976855

Marković, Martina. "Mikrobiološka čistoća ovčjih trupova nakon linije klanja." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:976855

Marković, Martina. "Mikrobiološka čistoća ovčjih trupova nakon linije klanja." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:976855

Marković, M. (2016). 'Mikrobiološka čistoća ovčjih trupova nakon linije klanja', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 25.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:976855

Marković M. Mikrobiološka čistoća ovčjih trupova nakon linije klanja [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2016 [pristupljeno 25.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:976855

M. Marković, "Mikrobiološka čistoća ovčjih trupova nakon linije klanja", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:976855