završni rad
Aromatski profil " Neretvanske mandarine "

Andrea Gaće (2016)
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Prehrambena tehnologija
Citirajte ovaj rad...

Gaće, A. (2016). Aromatski profil " Neretvanske mandarine " (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:898750

Gaće, Andrea. "Aromatski profil " Neretvanske mandarine "." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:898750

Gaće, Andrea. "Aromatski profil " Neretvanske mandarine "." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:898750

Gaće, A. (2016). 'Aromatski profil " Neretvanske mandarine "', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 17.06.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:898750

Gaće A. Aromatski profil " Neretvanske mandarine " [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2016 [pristupljeno 17.06.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:898750

A. Gaće, "Aromatski profil " Neretvanske mandarine "", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:898750