Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu Prehrambena tehnologija
Citirajte ovaj rad
Vukadin, J. (2016). Utjecaj stupnja zrelosti na udio ulja u plodovima maslina (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:626006
Vukadin, Jelena. "Utjecaj stupnja zrelosti na udio ulja u plodovima maslina." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:626006
Vukadin, Jelena. "Utjecaj stupnja zrelosti na udio ulja u plodovima maslina." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:626006
Vukadin, J. (2016). 'Utjecaj stupnja zrelosti na udio ulja u plodovima maslina', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 01.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:626006
Vukadin J. Utjecaj stupnja zrelosti na udio ulja u plodovima maslina [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2016 [pristupljeno 01.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:626006
J. Vukadin, "Utjecaj stupnja zrelosti na udio ulja u plodovima maslina", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:626006