završni rad
Utjecaj stupnja zrelosti na udio ulja u plodovima maslina

Jelena Vukadin (2016)
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Prehrambena tehnologija
Citirajte ovaj rad...

Vukadin, J. (2016). Utjecaj stupnja zrelosti na udio ulja u plodovima maslina (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:626006

Vukadin, Jelena. "Utjecaj stupnja zrelosti na udio ulja u plodovima maslina." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:626006

Vukadin, Jelena. "Utjecaj stupnja zrelosti na udio ulja u plodovima maslina." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:626006

Vukadin, J. (2016). 'Utjecaj stupnja zrelosti na udio ulja u plodovima maslina', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 17.06.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:626006

Vukadin J. Utjecaj stupnja zrelosti na udio ulja u plodovima maslina [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2016 [pristupljeno 17.06.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:626006

J. Vukadin, "Utjecaj stupnja zrelosti na udio ulja u plodovima maslina", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:626006