završni rad
Fizikalno-kemijska i senzorska obilježja pasti od zelenih maslina

Ana Ukić (2017)
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Prehrambena tehnologija
Citirajte ovaj rad...

Ukić, A. (2017). Fizikalno-kemijska i senzorska obilježja pasti od zelenih maslina (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:457162

Ukić, Ana. "Fizikalno-kemijska i senzorska obilježja pasti od zelenih maslina." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:457162

Ukić, Ana. "Fizikalno-kemijska i senzorska obilježja pasti od zelenih maslina." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:457162

Ukić, A. (2017). 'Fizikalno-kemijska i senzorska obilježja pasti od zelenih maslina', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 25.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:457162

Ukić A. Fizikalno-kemijska i senzorska obilježja pasti od zelenih maslina [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2017 [pristupljeno 25.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:457162

A. Ukić, "Fizikalno-kemijska i senzorska obilježja pasti od zelenih maslina", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:457162