Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu Prehrambena tehnologija
Citirajte ovaj rad
Džepina, I. (2018). Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Merlot (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:340970
Džepina, Ivana. "Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Merlot." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:340970
Džepina, Ivana. "Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Merlot." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:340970
Džepina, I. (2018). 'Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Merlot', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:340970
Džepina I. Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Merlot [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2018 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:340970
I. Džepina, "Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Merlot", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:340970