završni rad
Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Merlot

Ivana Džepina (2018)
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Prehrambena tehnologija
Citirajte ovaj rad...

Džepina, I. (2018). Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Merlot (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:340970

Džepina, Ivana. "Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Merlot." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:340970

Džepina, Ivana. "Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Merlot." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:340970

Džepina, I. (2018). 'Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Merlot', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 17.06.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:340970

Džepina I. Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Merlot [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2018 [pristupljeno 17.06.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:340970

I. Džepina, "Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Merlot", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:340970