završni rad
Kemijska i senzorska svojstva kiselog kupusa

Josip Bitunjac (2018)
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Prehrambena tehnologija
Citirajte ovaj rad

Bitunjac, J. (2018). Kemijska i senzorska svojstva kiselog kupusa (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:603541

Bitunjac, Josip. "Kemijska i senzorska svojstva kiselog kupusa." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:603541

Bitunjac, Josip. "Kemijska i senzorska svojstva kiselog kupusa." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:603541

Bitunjac, J. (2018). 'Kemijska i senzorska svojstva kiselog kupusa', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 20.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:603541

Bitunjac J. Kemijska i senzorska svojstva kiselog kupusa [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2018 [pristupljeno 20.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:603541

J. Bitunjac, "Kemijska i senzorska svojstva kiselog kupusa", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:603541