završni rad
Senzorska procjena tradicionalnog finog pekarskog proizvoda "Medenjak"

Danijela Uzelac (2018)
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Prehrambena tehnologija
Citirajte ovaj rad...

Uzelac, D. (2018). Senzorska procjena tradicionalnog finog pekarskog proizvoda "Medenjak" (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:922907

Uzelac, Danijela. "Senzorska procjena tradicionalnog finog pekarskog proizvoda "Medenjak"." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:922907

Uzelac, Danijela. "Senzorska procjena tradicionalnog finog pekarskog proizvoda "Medenjak"." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:922907

Uzelac, D. (2018). 'Senzorska procjena tradicionalnog finog pekarskog proizvoda "Medenjak"', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 25.04.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:922907

Uzelac D. Senzorska procjena tradicionalnog finog pekarskog proizvoda "Medenjak" [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2018 [pristupljeno 25.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:922907

D. Uzelac, "Senzorska procjena tradicionalnog finog pekarskog proizvoda "Medenjak"", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:922907