Uzelac, D. (2018). Senzorska procjena tradicionalnog finog pekarskog proizvoda "Medenjak" (Undergraduate thesis). Knin: Marko Marulic Polytechnic of Knin. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:922907
Uzelac, Danijela. "Senzorska procjena tradicionalnog finog pekarskog proizvoda "Medenjak"." Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:922907
Uzelac, Danijela. "Senzorska procjena tradicionalnog finog pekarskog proizvoda "Medenjak"." Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:922907
Uzelac, D. (2018). 'Senzorska procjena tradicionalnog finog pekarskog proizvoda "Medenjak"', Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, accessed 01 June 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:922907
Uzelac D. Senzorska procjena tradicionalnog finog pekarskog proizvoda "Medenjak" [Undergraduate thesis]. Knin: Marko Marulic Polytechnic of Knin; 2018 [cited 2023 June 01] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:922907
D. Uzelac, "Senzorska procjena tradicionalnog finog pekarskog proizvoda "Medenjak"", Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, Knin, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:922907