prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj različitih rodova kvasaca na vino sorte pošip
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj različitih rodova kvasaca na vino sorte pošip

Uremović, Andrej
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Poljoprivreda krša

Citirajte ovaj rad

Uremović, A. (2022). Utjecaj različitih rodova kvasaca na vino sorte pošip (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:185080

Uremović, Andrej. "Utjecaj različitih rodova kvasaca na vino sorte pošip." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:185080

Uremović, Andrej. "Utjecaj različitih rodova kvasaca na vino sorte pošip." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:185080

Uremović, A. (2022). 'Utjecaj različitih rodova kvasaca na vino sorte pošip', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 23.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:185080

Uremović A. Utjecaj različitih rodova kvasaca na vino sorte pošip [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2022 [pristupljeno 23.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:185080

A. Uremović, "Utjecaj različitih rodova kvasaca na vino sorte pošip", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:185080

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.