prikaz prve stranice dokumenta Probiotici i prebiotici kao dodatak prehrani
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Probiotici i prebiotici kao dodatak prehrani

Vukman, Antonija
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Prehrambena tehnologija

Citirajte ovaj rad

Vukman, A. (2022). Probiotici i prebiotici kao dodatak prehrani (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:552946

Vukman, Antonija. "Probiotici i prebiotici kao dodatak prehrani." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:552946

Vukman, Antonija. "Probiotici i prebiotici kao dodatak prehrani." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:552946

Vukman, A. (2022). 'Probiotici i prebiotici kao dodatak prehrani', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 05.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:552946

Vukman A. Probiotici i prebiotici kao dodatak prehrani [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2022 [pristupljeno 05.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:552946

A. Vukman, "Probiotici i prebiotici kao dodatak prehrani", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:552946

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.