Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu Prehrambena tehnologija
Citirajte ovaj rad
Alilović, A. (2022). Biološki aktivne komponente mesa i njihov utjecaj na ljudsko zdravlje (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:459999
Alilović, Antonija. "Biološki aktivne komponente mesa i njihov utjecaj na ljudsko zdravlje." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:459999
Alilović, Antonija. "Biološki aktivne komponente mesa i njihov utjecaj na ljudsko zdravlje." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:459999
Alilović, A. (2022). 'Biološki aktivne komponente mesa i njihov utjecaj na ljudsko zdravlje', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:459999
Alilović A. Biološki aktivne komponente mesa i njihov utjecaj na ljudsko zdravlje [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2022 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:459999
A. Alilović, "Biološki aktivne komponente mesa i njihov utjecaj na ljudsko zdravlje", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:459999