Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu Prehrambena tehnologija
Citirajte ovaj rad
Mijić, P. (2022). Ostaci antibiotika u hrani animalnog podrijetla i mogući toksični učinci (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:124698
Mijić, Petra. "Ostaci antibiotika u hrani animalnog podrijetla i mogući toksični učinci." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:124698
Mijić, Petra. "Ostaci antibiotika u hrani animalnog podrijetla i mogući toksični učinci." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:124698
Mijić, P. (2022). 'Ostaci antibiotika u hrani animalnog podrijetla i mogući toksični učinci', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:124698
Mijić P. Ostaci antibiotika u hrani animalnog podrijetla i mogući toksični učinci [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2022 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:124698
P. Mijić, "Ostaci antibiotika u hrani animalnog podrijetla i mogući toksični učinci", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:124698