Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu Prehrambena tehnologija
Citirajte ovaj rad
Smolčić, T. (2022). Senzorska analiza meda kao kriterij kvalitete (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:602271
Smolčić, Tina. "Senzorska analiza meda kao kriterij kvalitete." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:602271
Smolčić, Tina. "Senzorska analiza meda kao kriterij kvalitete." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:602271
Smolčić, T. (2022). 'Senzorska analiza meda kao kriterij kvalitete', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 10.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:602271
Smolčić T. Senzorska analiza meda kao kriterij kvalitete [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2022 [pristupljeno 10.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:602271
T. Smolčić, "Senzorska analiza meda kao kriterij kvalitete", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:602271