prikaz prve stranice dokumenta Senzorska analiza meda kao kriterij kvalitete
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Senzorska analiza meda kao kriterij kvalitete

Smolčić, Tina
Marko Marulic Polytechnic of Knin
Food Technology

Cite this document

Smolčić, T. (2022). Senzorska analiza meda kao kriterij kvalitete (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:602271

Smolčić, Tina. "Senzorska analiza meda kao kriterij kvalitete." Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:602271

Smolčić, Tina. "Senzorska analiza meda kao kriterij kvalitete." Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:602271

Smolčić, T. (2022). 'Senzorska analiza meda kao kriterij kvalitete', Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, accessed 27 March 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:602271

Smolčić T. Senzorska analiza meda kao kriterij kvalitete [Undergraduate thesis]. Knin: Marko Marulic Polytechnic of Knin; 2022 [cited 2023 March 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:602271

T. Smolčić, "Senzorska analiza meda kao kriterij kvalitete", Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, Knin, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:602271

Please login to the repository to save this object to your list.