Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu Prehrambena tehnologija
Citirajte ovaj rad
Kostović, A. (2020). Proizvodnja konzerve sardine u biljnom ulju (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:522620
Kostović, Anđela. "Proizvodnja konzerve sardine u biljnom ulju." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:522620
Kostović, Anđela. "Proizvodnja konzerve sardine u biljnom ulju." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:522620
Kostović, A. (2020). 'Proizvodnja konzerve sardine u biljnom ulju', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:522620
Kostović A. Proizvodnja konzerve sardine u biljnom ulju [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2020 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:522620
A. Kostović, "Proizvodnja konzerve sardine u biljnom ulju", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:522620