Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu Prehrambena tehnologija
Citirajte ovaj rad
Dragić, G. (2019). Tehnologija proizvoda od rajčice (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:971425
Dragić, Gabrijela. "Tehnologija proizvoda od rajčice." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:971425
Dragić, Gabrijela. "Tehnologija proizvoda od rajčice." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:971425
Dragić, G. (2019). 'Tehnologija proizvoda od rajčice', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:971425
Dragić G. Tehnologija proizvoda od rajčice [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2019 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:971425
G. Dragić, "Tehnologija proizvoda od rajčice", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:971425