Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu Prehrambena tehnologija
Citirajte ovaj rad
Tomić, I. (2021). Zarazne bolesti koje se prenose hranom (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:733699
Tomić, Iva. "Zarazne bolesti koje se prenose hranom." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:733699
Tomić, Iva. "Zarazne bolesti koje se prenose hranom." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:733699
Tomić, I. (2021). 'Zarazne bolesti koje se prenose hranom', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:733699
Tomić I. Zarazne bolesti koje se prenose hranom [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2021 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:733699
I. Tomić, "Zarazne bolesti koje se prenose hranom", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:733699