prikaz prve stranice dokumenta Zarazne bolesti koje se prenose hranom
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Zarazne bolesti koje se prenose hranom

Tomić, Iva
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Prehrambena tehnologija

Citirajte ovaj rad

Tomić, I. (2021). Zarazne bolesti koje se prenose hranom (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:733699

Tomić, Iva. "Zarazne bolesti koje se prenose hranom." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:733699

Tomić, Iva. "Zarazne bolesti koje se prenose hranom." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:733699

Tomić, I. (2021). 'Zarazne bolesti koje se prenose hranom', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 22.10.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:733699

Tomić I. Zarazne bolesti koje se prenose hranom [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2021 [pristupljeno 22.10.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:733699

I. Tomić, "Zarazne bolesti koje se prenose hranom", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:733699

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.