Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu Prehrambena tehnologija
Citirajte ovaj rad
Krezo, A. (2020). Analiza RASFF obavijesti o alergenima u žitaricama i proizvodima na bazi žitarica u razdoblju 01. 01. 2015. - 31. 12. 2019. (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:724380
Krezo, Anita. "Analiza RASFF obavijesti o alergenima u žitaricama i proizvodima na bazi žitarica u razdoblju 01. 01. 2015. - 31. 12. 2019.." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:724380
Krezo, Anita. "Analiza RASFF obavijesti o alergenima u žitaricama i proizvodima na bazi žitarica u razdoblju 01. 01. 2015. - 31. 12. 2019.." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:724380
Krezo, A. (2020). 'Analiza RASFF obavijesti o alergenima u žitaricama i proizvodima na bazi žitarica u razdoblju 01. 01. 2015. - 31. 12. 2019.', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:724380
Krezo A. Analiza RASFF obavijesti o alergenima u žitaricama i proizvodima na bazi žitarica u razdoblju 01. 01. 2015. - 31. 12. 2019. [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2020 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:724380
A. Krezo, "Analiza RASFF obavijesti o alergenima u žitaricama i proizvodima na bazi žitarica u razdoblju 01. 01. 2015. - 31. 12. 2019.", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:724380