prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj načina dozrijevanja na isparljive spojeve vina sorte Chardonnay
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj načina dozrijevanja na isparljive spojeve vina sorte Chardonnay

Stanić, Martina
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Prehrambena tehnologija

Citirajte ovaj rad

Stanić, M. (2020). Utjecaj načina dozrijevanja na isparljive spojeve vina sorte Chardonnay (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:950756

Stanić, Martina. "Utjecaj načina dozrijevanja na isparljive spojeve vina sorte Chardonnay." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:950756

Stanić, Martina. "Utjecaj načina dozrijevanja na isparljive spojeve vina sorte Chardonnay." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:950756

Stanić, M. (2020). 'Utjecaj načina dozrijevanja na isparljive spojeve vina sorte Chardonnay', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 25.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:950756

Stanić M. Utjecaj načina dozrijevanja na isparljive spojeve vina sorte Chardonnay [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2020 [pristupljeno 25.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:950756

M. Stanić, "Utjecaj načina dozrijevanja na isparljive spojeve vina sorte Chardonnay", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:950756

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.