Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu Prehrambena tehnologija
Citirajte ovaj rad
Stanić, M. (2020). Utjecaj načina dozrijevanja na isparljive spojeve vina sorte Chardonnay (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:950756
Stanić, Martina. "Utjecaj načina dozrijevanja na isparljive spojeve vina sorte Chardonnay." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:950756
Stanić, Martina. "Utjecaj načina dozrijevanja na isparljive spojeve vina sorte Chardonnay." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:950756
Stanić, M. (2020). 'Utjecaj načina dozrijevanja na isparljive spojeve vina sorte Chardonnay', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:950756
Stanić M. Utjecaj načina dozrijevanja na isparljive spojeve vina sorte Chardonnay [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2020 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:950756
M. Stanić, "Utjecaj načina dozrijevanja na isparljive spojeve vina sorte Chardonnay", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:950756