prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj načina dozrijevanja na isparljive spojeve vina sorte Chardonnay
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Utjecaj načina dozrijevanja na isparljive spojeve vina sorte Chardonnay

Stanić, Martina
Marko Marulic Polytechnic of Knin
Food Technology

Cite this document

Stanić, M. (2020). Utjecaj načina dozrijevanja na isparljive spojeve vina sorte Chardonnay (Undergraduate thesis). Knin: Marko Marulic Polytechnic of Knin. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:950756

Stanić, Martina. "Utjecaj načina dozrijevanja na isparljive spojeve vina sorte Chardonnay." Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:950756

Stanić, Martina. "Utjecaj načina dozrijevanja na isparljive spojeve vina sorte Chardonnay." Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:950756

Stanić, M. (2020). 'Utjecaj načina dozrijevanja na isparljive spojeve vina sorte Chardonnay', Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, accessed 30 May 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:950756

Stanić M. Utjecaj načina dozrijevanja na isparljive spojeve vina sorte Chardonnay [Undergraduate thesis]. Knin: Marko Marulic Polytechnic of Knin; 2020 [cited 2023 May 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:950756

M. Stanić, "Utjecaj načina dozrijevanja na isparljive spojeve vina sorte Chardonnay", Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, Knin, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:950756

Please login to the repository to save this object to your list.